• otoelektronik.com | Kardeşler Oto Elektronik Tescili altındadır.

  • AİRBAG BEYİN TAMİRİ

    MODÜL ONARIM SEÇENEKLERİ:

    • Yeni bir klima hava yastığı modülü satın almak pahalıdır ve çoğu zaman yerel bir bayide sipariş edilmelidir.
    • Kurtarma alanlarından satın alınan bir SSR hava yastığı modülü sıklıkla çarpışma kodları içerir ve tarama aleti veya teknisyeni tarafından ek bir müdahale yapılmaksızın etkisizdir.
    • Modül Sıfırlama prosesimizle araçlarınızı mevcut modülünüzü yeniden programlayabiliriz, okunabilir …

    Araçların orijinal SRS hava yastığı modülünü sıfırlayarak, ülke çapında otomatik tamir atölyeleri, araçların yeniden inşa edilmesinin maliyetini düşürmek için sıfırlama hizmetlerimize güveniyor. Sıfırlama işlemi sırasında, hava yastığı bilgisayarındaki tüm hava yastığı kodlarını okumanız ve temizlememiz yeterlidir.

    Diğer tüm veriler bozulmadan bırakılır, bu nedenle çoğu durumda otomobil satıcınıza ek bir yolculuktan kaçınılabilir. Kaza esnasında devreye sokulan gerekli SRS hava yastığı bileşenlerini değiştirdikten sonra hava yastığı aydınlatmasını temizlemek için hava yastığı modülünü takabilirsiniz ve SRS sistemi yeniden etkinleştirilir.

    Hava yastığı modüllerini sıfırlamak isterseniz. Aracınızın yılını, markasını ve modelini seçin ve başlamak için “Modülü Sıfırla” düğmesine tıklayın. Modülünüzü bize nasıl mail göndereceğinizle ilgili talimatlar e-postayla gönderilecektir.

    HAVA YASTIĞI

    SRS hava yastığı modülü genellikle hava yastığı bilgisayar, 591, derm ünitesinde, hava yastığı sensörü gibi tanısal birim olarak adlandırılır. Çoğu durumda, hava yastığı yerleştirildikten sonra ya yeni bir ya da geri dönüşümlü hava yastığı modülü ile değiştirmeniz gerekecektir.